Dina Avallon

Dina muutti Bridgeportiin haltioiden maasta, josta hänet karkoitettiin varkauden takia. Dina on oikeasti haltiaprinsessa, mutta "virheensä" takia, hän joutui elämään kuten tavalliset (kuolevaiset) ihmiset. Luonteeltaan Dina on taiteellinen. Hän rakastaa kaikkea taiteeseen liittyvää. Lisäksi Dinalla on erityisen lyhyt pinna ja hänen on usein vaikea hillitä kiukunpuuskiaan. Erityistä Dinassa on hänen ongelmansa: kleptomania. Dina ei voi vastustaa ihastuttavia esineitä, eikä käsite "toisen oma" merkitse hänelle mitään.

Perhe:

Dinalla on aviomies nimeltä Ace ja neljä lasta. Dinan lapset ovat: Donna, Darren, Dana ja Desire. Desire on lapsista ainoa, joka peri Dinan haltiakorvat.


Darren Avallon

Darren on muusikko. Äitinsä tavoin hän myös rakastaa taidetta ja kaikkea taiteeseen liittyvää. Lisäksi Darren pitää urheilusta, pitäähän urheilu kropan kunnossa. Darren tietää, että ulkonäkö merkitsee paljon musiikkialalla, joten hän pitää itsestään huolta. Darren on kiltti ja tekee päätöksiä tunteidensa pohjalta. Edellä mainittu ominaisuus ajaa Darrenin helposti ongelmiin.

Perhe:

Darren on naimisissa Morrigan Hemlockin kanssa. Parilla on kaksi lasta, Miika ja Melina.